Publicaties

Treed binnen in onze Shespot Leeszaal en zoek een fijn plekje om al die mooie, bijzondere, leuke, interessante, tijdloze en informatieve topics nog eens door te lezen.

Moderators: Oceann, Neena, Xenia, JanWbr

Gebruikersavatar
Hubbie
Berichten: 1500
Lid geworden op: zo 11 juli 2010, 12:40

Re: Weetjes

Berichtdoor Hubbie » za 15 oktober 2011, 11:42

1. Ik kon op momenten aan niets anders denken dan dat ik de jeans van de man voor me aan de kassa wou afrukken.
2. Ik had soms een humeur om iemand mee dood te slaan.
Die twee sloegen uiteraard ook op de hubbie
:shock:

Ik ontken ALLES!!! :mrgreen:

Laars
Berichten: 1739
Lid geworden op: za 03 april 2010, 15:49
Locatie: Noorden

Re: Weetjes

Berichtdoor Laars » do 20 oktober 2011, 13:58

Moraal van het verhaal: elk voordeel heb ze nadeel. Stopt je vrouw met de pil:
- gaat ze op bepaalde momenten meer naar je verlangen
- gaat ze wellicht ook op andere vlakken grilliger worden http://youtu.be/Q4VnO_EVac8
Spot, doet álles voor de pretty horny flow :)

Laars, leest nu over de bidsprinkhanen, ontkoppelbare penissen en geslachtklieren... :D6
Onze eerste kus was in de schuur, hij miste mijn mond en raakte de muur.

Gebruikersavatar
Spot the difference
Berichten: 1496
Lid geworden op: do 10 juli 2003, 16:26

Re: Weetjes

Berichtdoor Spot the difference » wo 26 oktober 2011, 13:50

Zij van Venus, hij van Mars?
Psychologen weerleggen zogenoemde verschillen

AMSTERDAM - Komen mannen en vrouwen van verschillende planeten? Wetenschappers menen van niet.


Onlangs schreven psychologen nog in Science dat er geen enkele bewezen reden is om jongens en meisjes op school apart les te geven. Wie jongens en meisjes verschillend behandelt, creëert meer verschillen dan er waren.

In het oktobernummer van Current Directions in Psychological Science nemen vijf psychologen van de University of Michigan dit gelijkheidsdenken dan weer mee de slaapkamer in. Ze houden een paar populaire ideeën over verschillen tussen man en vrouw kritisch tegen het licht.

1. Een man wil een mooie vrouw, een vrouw een machtige man
Dat klopt in theorie, namelijk als je mensen naar zoiets abstracts als hun ideale partner vraagt. Neem een speeddating-onderzoek uit 2008. Daarin zeiden mannen wel dat ze uiterlijk belangrijk vonden, en vrouwen dat ze geld belangrijk vonden, maar dat bleek geen verband te houden met de keuzes die ze feitelijk maakten. Bij het daadwerkelijk kiezen van een nieuwe partner én bij het beoordelen van de huidige partner, zijn er geen sekseverschillen: dan vinden mannen en vrouwen status en uiterlijk even belangrijk.

2. Mannen willen meer sekspartners dan vrouwen
Vraag jonge mensen wat hun ideale aantal sekspartners is (gedurende een maand, of gedurende hun hele leven) en mannen komen gemiddeld met een hoger aantal dan vrouwen. Maar dat komt doordat er bij die jonge mannen altijd wel een paar tussen zitten die, heel stoer, een extreem hoog aantal noemen. Zulke extremen vertekenen het gemiddelde sterk. Je kunt je dan beter afvragen wat het aantal is waar de helft van de mensen boven zit en de helft onder: de mediaan, heet dat. Dat deden psychologen in 2002. Ze vonden geen sekseverschillen. De mediaan voor sekspartners de komende dertig jaar was één, en voor kortetermijnsekspartners zelfs nul.

Hoeveel partners mensen echt hebben, is moeilijk te onderzoeken. Ook daar noemen mannen gemiddeld hogere aantallen dan vrouwen, maar in een onderzoek uit 2003 leek dat verschil te verdwijnen als de ondervraagde studenten aan een (nep)leugendetector werden gelegd waardoor ze eerlijker antwoordden.

3. Mannen denken vaker aan seks dan vrouwen
Elke zeven seconden, wordt wel eens gezegd. En wat denken ze dan? 'Die wel, die niet, die wel...' Grappig en rolbevestigend, maar is het waar? In een eerder dit jaar gepubliceerd onderzoek werd jonge mannen en vrouwen gevraagd hun gedachten aan eten, slapen en seks bij te houden. Mannen dachten inderdaad meer aan seks, maar ook meer aan eten en slapen. Mannen zijn in het algemeen meer op hun eigen behoeften gericht dan vrouwen. Vrouwen horen zich om anderen te bekommeren.

4. Vrouwen komen minder vaak klaar dan mannen
Dat is een feit, schrijven de psychologen, maar het kan veranderen. In een grote studie uit 2009 bleek dat mannen drie keer zo vaak klaarkomen als vrouwen, als het de eerste keer is dat de partners elkaar in bed treffen. In een vaste relatie komen mannen 'nog maar' 1,25 keer zo vaak klaar als vrouwen. Dan doen mannen namelijk beter hun best. En als alle mannen altijd goed hun best zouden doen, staat er tussen de regels door, dan zou het verschil verdwijnen.

5. Mannen zijn meer in voor zomaar seks, zonder relatie, dan vrouwen
Dat zou blijken uit een klassiek onderzoek uit 1989, waarin jonge mannen en vrouwen werden benaderd door een onbekende van het andere geslacht, met de vraag: 'wil je met me naar bed?' Meer mannen dan vrouwen zeiden 'ja'. Maar vrouwen, bleek eerder dit jaar, zijn bang voor het sociale stigma van 'te makkelijk zijn' - ze willen misschien wel, maar daardoor durven ze niet. Ook zien ze een man die zichzelf botweg aanbiedt, als slechte minnaar. Daar hebben ze geen zin in. Maar Johnny Depp zouden ze zo accepteren, zeiden ze.

Elfri

Re: Weetjes

Berichtdoor Elfri » wo 26 oktober 2011, 15:39

:mrgreen: Ik ben een echte vent! :D11
ik ben gek op marsen :wink:

Gebruikersavatar
Spot the difference
Berichten: 1496
Lid geworden op: do 10 juli 2003, 16:26

Re: Weetjes

Berichtdoor Spot the difference » do 10 november 2011, 12:37

Dat hemelse gevoel ontrafeld. Het orgasme in vijf vragen

BRUSSEL - Het is een kortdurende ervaring: gemiddeld 25 seconden bij de man en 17 bij de vrouw. En toch is er al heel veel inkt over gevloeid. Het boek De wetenschap van het orgasme brengt alles samen. Alles wat er nu over geweten is.
Van onze redactrice

Je hoeft niet te weten hoe een digitale camera werkt om er mooie foto's mee te maken. Zo hoef je ook niet te weten hoe ons lichaam en onze hersenen het proces aansturen dat ons bij het vrijen – of bij het kijken naar opwindende prentjes – al dan niet naar dat ene hoogtepunt brengt. Maar wetenschappers willen het wel heel graag ontcijferen. Want als je weet hoe het werkt, kun je misschien elk defectje repareren – hoewel dat bij een digitale camera ook wel eens lelijk kan tegenvallen.

In het boek De wetenschap van het orgasme, een uitgave van de Johns Hopkins-universiteit in de Verenigde Staten, hebben drie auteurs de kennis die er vandaag over bestaat, gebundeld. Geen enkel aspect van de link tussen seks en onze hersenen blijft onbelicht. Talloze proefpersonen zijn ervoor ondervraagd en onder scanapparatuur gegaan. En die proeven hebben tot boeiende en soms merkwaardige antwoorden geleid.

1.Waartoe dient het orgasme?

Vrouwen hoeven geen orgasme te beleven om zich voort te planten. Toch is er een theorie die zegt dat het vrouwelijk orgasme een aanzuigeffect van de baarmoeder opwekt, waardoor het sperma sneller bij het te bevruchten eitje komt. Het vrouwelijk orgasme zou dan toch de voortplanting bevorderen, als het ten vroegste één minuut voor de ejaculatie en ten laatste 45 minuten na de ejaculatie door de man plaatsvindt.

Bij mannen is het doel veel duidelijker: de ejaculatie dient de voortplanting. Maar wat met het hemelse gevoel dat daarbij komt kijken? Een van de theorieën hierover is dat een orgasme ook bij mannen grote hoeveelheden oxytocine vrijmaakt in het lichaam. Dat is het hormoon dat de hechting bevordert. Daardoor zou de band tussen twee partners versterkt worden. Zoals ook gebeurt tussen moeder en pasgeboren kind, omdat er na de bevalling veel oxytocine vrijkomt in de hersenen van de moeder.

Overigens is het mogelijk om als man een ejaculatie te hebben zonder orgasme. Dat gebeurt onder meer bij mannen met een ruggenmergletsel, omdat de zenuwen die naar de hersenen leiden, verbroken zijn. Deze mannen kunnen geen erectie meer krijgen door aan opwindende dingen te denken of door naar een mooie vrouw (of man) te kijken. Het lukt wel wanneer ze lichamelijk gestimuleerd worden. Of er al dan niet een ejaculatie volgt, heeft dan weer te maken met waar het ruggenmerg precies is aangetast.

2.Is een orgasme gezond?

Oxytocine, het hormoon dat vrijkomt bij een orgasme, zou borstkanker kunnen helpen voorkomen, deels omdat deze stof kankerverwekkende vrije radicalen uit de borst helpt te verwijderen.

Op een minder levensbedreigend niveau zijn er bewijzen dat mensen na een orgasme makkelijker de slaap kunnen vatten. Uit een onderzoek bij 1.866 Amerikaanse vrouwen bleek dat 32 procent de voorbije drie maanden gemasturbeerd had om gemakkelijker in te slapen. Vier op de tien deden het wel eens om te ontstressen. Een op de tien had het ook gedaan om menstruatiepijn te verlichten. Van 89 vrouwen met migraine zei zowat de helft dat ze er verlichting in vonden tegen een migraineaanval. Pillen bleken betrouwbaarder, maar het pijnstillende effect van een orgasme werkte sneller.

Onderzoek leerde dat het risico op overlijden de helft lager lag bij mannen die vaak een orgasme hadden – twee keer of meer per week – dan bij mannen die er minder dan ééns per maand een hadden. Er is bij mannen onder meer een verband vastgesteld tussen het hormoon DHEA dat vrijkomt in het bloed, en een daling van het risico op hartaandoeningen. Er zou ook een lager risico zijn op prostaatkanker.

Er is een uiterst klein risico op overlijden door seks: ‘le mort d'amour' doet zich vooral voor bij mannen met een hartaandoening die getrouwd zijn, maar zich met een andere partner op vreemd terrein bevinden.

3.Hoe komt een orgasme tot stand?

Meestal door genitale stimulatie. Maar niet altijd. Zo zijn er vrouwen bekend die in het testlab een orgasme bereikten zonder dat ze fysiek gestimuleerd werden. Het lukte ze om die piek te halen door bepaalde gedachten op te roepen. Een vrouw met een dwarslaesie – haar hele lichaam verlamd vanaf haar nek – had van haar dokters te horen gekregen dat ze na haar ongeval nooit meer plezier aan seks zou kunnen beleven. In het testlab bleek ze klaar te kunnen komen door stimulering van haar nek.

Vrouwen hebben meerdere manieren om een orgasme te bereiken: er leiden zoveel zenuwen naar de clitoris, dat het bijna iedere gezonde vrouw lukt door clitorale stimulatie. Maar er leiden ook veel zenuwen naar de baarmoedermond en naar de binnenkant van de vagina. G-plek of niet, een vaginaal orgasme bestaat wel degelijk – waarom zouden er anders zoveel dildo's worden verkocht? Het wordt door ervaringsdeskundigen beschreven als ‘een explosie van sterretjes'.

4.Welke hulpmiddelen zijn er?

Voor mannen is er het beroemde Viagra. Dat helpt eigenlijk alleen als er een fysiek probleem is. Niet als de erectie uitblijft bij gebrek aan verlangen. Ook voegt het niets toe aan de genotbeleving.

Voor vrouwen is er geen hulpmiddel, of het moesten plantaardige stoffen als Ginseng, Ginko biloba of Zestra (een botanische olie) zijn. Arginmax is een voedingssupplement dat zowel in een versie voor mannen als voor vrouwen bestaat. Al deze producten zouden op een of andere manier het seksleven verbeteren. Yohimbine zou de erectiele functie van mannen verbeteren.

Andere pepmiddelen zijn minder betrouwbaar: volgens kenners lijkt een cocaïnerush op een orgasme en ook andere drugs zouden het genot verhogen. Maar al wie lange tijd drugs gebruikt, ziet zijn (of haar) prestatievermogen drastisch zakken. Hetzelfde met alcohol: het maakt ons socialer, maar grote hoeveelheden leiden tot barslechte prestaties in bed.

5.Wordt het orgasme overschat?

Moet een orgasme het ultieme doel zijn van elke seksuele ontmoeting met een partner? Dat is nog maar de vraag. Vroeger werd de afwezigheid van een orgasme, vooral dan bij vrouwen, sowieso als ‘stoornis' gezien. Nu niet meer. Hulpverleners definiëren het nu alleen nog als een stoornis indien de persoon in kwestie dat zelf zo ervaart en eronder lijdt.

Het kan dus best zijn dat vrouwen – en mannen – wel opwinding en verlangen voelen, zonder het hoogtepunt te bereiken. Bij vrouwen zou de seksuele beleving trouwens meer circulair zijn dan bij mannen, die eerst verlangen voelen, dan opwinding, en dan een orgasme krijgen. Bij vrouwen kan de opwinding eerst komen, en daarna pas het verlangen. En soms is dat bij mannen ook zo, waar zou anders de ochtenderectie vandaan komen?

Overigens maken hulpverleners nu een verschil tussen het fysieke verlangen en het subjectieve verlangen: je kunt tekenen van opwinding vertonen zonder dat je je opgewonden voelt en zonder dat je dat wilt zijn. Dat speelt vooral vrouwen die verkracht worden parten, of vrouwen die het slachtoffer zijn van langdurig misbruik.

De wetenschap van het orgasme, vertaald door Sam Geuens,

uit bij Acco Leuven, 422 blz.

Gebruikersavatar
Spot the difference
Berichten: 1496
Lid geworden op: do 10 juli 2003, 16:26

Re: Weetjes

Berichtdoor Spot the difference » do 10 november 2011, 12:48

Zeven verrassende signalen dat hij seks met je wil

Sommige mannen zijn te verlegen om een vrouw te laten weten dat ze seks willen. Maar een man zendt zonder het zelf te beseffen signalen uit die verraden dat hij meer wil dan een goed gesprek. Janine Driver, schrijfster van 'You Say More Than You Think', onthult zeven lichaamscodes waaraan je kan zien dat hij zin heeft in een stomende vrijpartij.

1. Hij krijgt een 'oog-erectie'. Concreet betekent dat dat zijn pupillen groter worden omdat hij opgewonden raakt.

2. Zijn duimen hangen aan de riemlussen van zijn broek. Zo probeert hij zijn lid te accentueren in de hoop dat je over seks met hem fantaseert.

3. Hij raakt zijn neus vaak aan of heeft niesbuien. Uit een onderzoek aan het Wexham Park Hospital in Groot-Brittannië is gebleken dat mannen die voortdurend aan hun neus friemelen of niezen, wellicht aan seks denken. Tenminste, als ze geen verkoudheid hebben.

4. Hij praat met een extra diepe stem. Een studie uit 2010 aan de universiteit van Pennsylvania heeft uitgewezen dat mensen de toonhoogte van hun stem verlagen wanneer ze zin hebben in seks.

5. Hij wrijft over je schouder. Hiermee geeft hij onbewust aan dat hij je naar zijn slaapkamer wil begeleiden om er de hele nacht te vrijen.

6. Hij knuffelt je en legt zijn handen vervolgens op je onderrug, net boven je achterwerk. De kans is heel groot dat hij intens verlangt om over je bilpartij te wrijven, alleen twijfelt hij of je dat wel leuk zou vinden.

7. Hij bijt op zijn onderlip en schudt zijn hoofd. Een man die dit doet terwijl je tegen hem praat, heeft wellicht veel moeite om je woorden te absorberen omdat hij in zijn fantasie seks met je heeft.

Gebruikersavatar
Djinniyeh
Berichten: 1389
Lid geworden op: vr 05 november 2010, 11:41
Locatie: België

Re: Weetjes

Berichtdoor Djinniyeh » do 10 november 2011, 13:01

Zij van Venus, hij van Mars?
Ook zien ze een man die zichzelf botweg aanbiedt, als slechte minnaar. Daar hebben ze geen zin in. Maar Johnny Depp zouden ze zo accepteren, zeiden ze.
Hell yeah, where is Johnny? Dat is mijn favorietje sinds ik 12 was en ervan droomde hem een zoen (stel je voor!? ;)) te ontfutselen :)
Life is a gift, live it to the fullest ...

Gebruikersavatar
Spot the difference
Berichten: 1496
Lid geworden op: do 10 juli 2003, 16:26

Re: Weetjes

Berichtdoor Spot the difference » di 15 mei 2012, 13:44

Een verklaring waarom vrouwen op foute mannen vallen.

Why Women Chose Bad Boys: Ovulating Women Perceive Sexy Cads as Good Dads

ScienceDaily (May 14, 2012) — Nice guys do finish last at least when it comes to procreation according to a study from The University of Texas at San Antonio that answers the question of why women choose bad boys.

Research from Kristina Durante, assistant professor of marketing at The University of Texas at San Antonio (UTSA) College of Business, finds that hormones associated with ovulation influence women's perceptions of men as potential fathers.

"Previous research has shown in the week near ovulation women become attracted to sexy, rebellious and handsome men like George Clooney or James Bond," said Durante. "But until now it was unclear why women would ever think it's wise to pursue long-term relationships with these kinds of men."

In the first study women viewed online dating profiles of either a sexy man or a reliable man during periods of both high and low fertility. Participants were asked to indicate the expected paternal contribution from the men if they had a child together based on how helpful the man would be caring for the baby, shopping for food, cooking and contributing to household chores. Near ovulation women thought that the sexy man would contribute more to these domestic duties.

"Under the hormonal influence of ovulation, women delude themselves into thinking that the sexy bad boys will become devoted partners and better dads," explained Durante. "When looking at the sexy cad through ovulation goggles, Mr. Wrong looked exactly like Mr. Right."

In another study women interacted directly with male actors who played the roles of sexy cad and reliable dad once during ovulation and again at low fertility. Again, ovulating women thought that the sexy cad -- but not the reliable dad -- would contribute more to childcare, but only if she were his partner.

"When asked about what kind of father the sexy bad boy would make if he were to have children with another woman, women were quick to point out the bad boy's shortcomings," said Durante. "But when it came to their own child, ovulating women believed that the charismatic and adventurous cad would be a great father to their kids."

"While this psychological distortion could be setting some women up to choose partners who are better suited to be short-term mates, missing a mating opportunity with a sexy cad might be too costly for some women to pass up," said Durante. "After all, you never know if he could be the 'one'."


Dus, mannen op She? Trek je foute schoenen aan en ga op het verkeerde pad. :D11

Gebruikersavatar
Matroesjka
Berichten: 35
Lid geworden op: di 16 augustus 2011, 16:06

Re: Weetjes

Berichtdoor Matroesjka » di 29 mei 2012, 23:11

:mrgreen: foute mannen maken mooie kindjes! Maar ze zullen er niet veel van over laten in de opvoeding?

Ik ben toch zo benieuwd hoe fout de she mannen denken/vinden dat zij zelf zijn..
Geen bericht is duidelijker dan een kus

Laars
Berichten: 1739
Lid geworden op: za 03 april 2010, 15:49
Locatie: Noorden

Re: Weetjes

Berichtdoor Laars » wo 30 mei 2012, 1:13

Maar wie is de foute man? Wat is fout?
Onze eerste kus was in de schuur, hij miste mijn mond en raakte de muur.

Gebruikersavatar
Spot the difference
Berichten: 1496
Lid geworden op: do 10 juli 2003, 16:26

Re: Weetjes

Berichtdoor Spot the difference » wo 30 mei 2012, 16:24

Sexy met een onbetrouwbare air, volgens wat ik lees in dit artikel.

Ik kan ook compleet fout zijn hoor. :mrgreen:

Laars
Berichten: 1739
Lid geworden op: za 03 april 2010, 15:49
Locatie: Noorden

Re: Weetjes

Berichtdoor Laars » wo 30 mei 2012, 17:57

Met Clooney neuken en Balkenende mag het kind opvoeden, hell yeahhh..., wie is er dan fout?? :mrgreen:


'Zwakke man bedacht monogamie'


AMSTERDAM – Een vaste relatie als basis voor voortplanting is ontstaan als strategie van onaantrekkelijke mannen, om zich ondanks hun slechte papieren toch voort te kunnen planten.

Foto: Thinkstock Ze stelden zich beschermend op om de overlevingskansen voor vrouw en kinderen te verbeteren.

Dat schrijft een evolutionair bioloog en wiskundige Sergey Gavrilets van de Universiteit van Tennessee in de Verenigde Staten in de nieuwste editie van de Proceedings of the National Academy of Sciences.

Vele sekspartners

Wetenschappers zijn het er over eens dat monogamie bij de mensheid nog niet zo lang bestaat. Hoe monogamie het hebben van vele sekspartners als dominante voortplantingsstrategie heeft vervangen, daarover is nog discussie.

Gavrilets simuleerde deze overgang. Hij nam eerst de verschillende factoren mee in zijn simulatiemodel: gemeenschappelijke zorg over de kinderen, het zorgen voor veiligheid van vrouw en kinderen en voedsel in ruil voor seks.

Als alle mannen rekening hielden met een of meer van deze factoren, pakte monogamie niet gunstiger uit dan polygamie. Echter, wanneer slechts een deel van de mannen dat deed wel.


List

In het oude systeem kregen alleen de meest succesvolle mannen de kans vrouwen te bezwangeren. Voor de soort was dat prima: de sterkste genen werden doorgegeven. Echter, voor de zwakkeren,de grootste groep, was er geen kans om zich voort te planten.

Zij bedachten in de loop der evolutie een list: 'als we nu aanbieden om heel goed voor deze vrouwen te gaan zorgen en dat beloven ook met hun kinderen te doen, mogen wij misschien wel de vader worden'.

Omdat de meest machtige mannen alleen maar bezig waren met vechten en voortplanten, keken ze nauwelijks om naar hun kroost. De keuze voor een zwakkere man mét bijbehorende diensten klonk de vrouwen daarom ondanks hun slechtere genen aantrekkelijk in de oren. De overlevingskansen van hun kinderen namen toe wanneer ze een 'papa' kozen en in ruil daarvoor trouw beloofden.


Alfamannetjes

Hoewel niet uit te sluiten was dat de vrouwen af en toe toch vreemd gingen met de alfamannetjes en de papa's bastaardkinderen lieten opvoeden, waren zowel de minder aantrekkelijke mannen als de vrouwen met het nieuwe, op 'het huwelijk' gebaseerde systeem beter af.

De machtige mannen grepen niet in, omdat zij toch wel aan hun trekken kwamen.






nu.nl (zogenaamd 'wetenschappelijk' heb ik me laten vertellen, leuk om te lezen iig)
Onze eerste kus was in de schuur, hij miste mijn mond en raakte de muur.

Gebruikersavatar
Matroesjka
Berichten: 35
Lid geworden op: di 16 augustus 2011, 16:06

Re: Weetjes

Berichtdoor Matroesjka » do 31 mei 2012, 13:30

:mrgreen: :mrgreen:
Hoewel niet uit te sluiten was dat de vrouwen af en toe toch vreemd gingen met de alfamannetjes en de papa's bastaardkinderen lieten opvoeden, waren zowel de minder aantrekkelijke mannen als de vrouwen met het nieuwe, op 'het huwelijk' gebaseerde systeem beter af.

Ah... dát was het.. de lelijkerts onder ons kregen ook een kans :wink:

Uitermate inspirerend materiaal, al was het maar omdat de hedendaagse man zich nog altijd graag beroept op 'jagen, vangen, eten' maar zich soms toch verslikt in de botjes :DD
Geen bericht is duidelijker dan een kus

Gebruikersavatar
tes
Berichten: 2189
Lid geworden op: di 12 juli 2011, 19:24

Re: Weetjes

Berichtdoor tes » do 31 mei 2012, 13:55

Als ik het zo lees betekend dat bijna dat alle getrouwde mannen minder knap/machtig zouden zijn..

Toch knap dat ze dit soort onderzoeken weten te bedenken..
live your life to the fullest!

Gebruikersavatar
Suzette
Berichten: 3586
Lid geworden op: zo 05 oktober 2008, 15:40
Locatie: Amsterdam

Re: Weetjes

Berichtdoor Suzette » ma 04 juni 2012, 19:29

Tja, psychologie is geen wetenschap..... nauwelijks mogelijk om het reslultaat keer op keer te herhalen, vaak gestoeld op meningen

Dat doet er ook niet toe maar het zou zo fijn als de uitslagen van psychologische onderzoeken niet als harde wetenschap werden verkondigd.
Dat water H2O is, staat vast, punt uit. HO is geen water;)

Maar een vrouw zonder orgasme bij het penetetreren wordt niet minder snel zwanger dan een vrouw met een orgasme. Het is zo dat een baarmoeder bepaalde bewegingen maakt na een orgasme en daarmee wilde men bewijzen dat een orgasme bij een vrouw een bepaald doel had (zoals bij de man).

en zo kan ik, men, nog veel zaken weerleggen die in dit soort onderzoeken worden beweerd.

Helaas is ondertussen ook nog eens duidelijk geworden dat ert behoorlijk wat wordt gefraudeerd in met name psychologische onderzoeken (maar helaas ook in de echte beta-vakken, onderzoek-harde statistiek-het beoordelen daarvan is maar voor weinig mensen weggelegd)

en het zou zo veel prettiger zijn als er niet van alles werd beweerd alsof het zo is, onomstotelijk is vastgelegd, repeteerbaar is.

Lieve Spot, je bedoelt het niet kwaad, I know, maar er zitten nadelen aan de uitslagen van dit soort onderzoeken. Uitlaagen die niet wetenschappelijk zijn!
Het zijn geen weetjes, het zijn interpretaties van data, als die al netjes zijn verkregen en het niet om n=10 gaat


Terug naar “Leeszaal”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten